TEŠKI BOLOVI

VIDEO Pogledajte kakvu je žrtvu Zlatan podnosio da bi donio Milanu titulu prvaka!

29.05.2022.
u 20:17

Zlatan je na Instagramu objavio videosnimku procedure koju je obavljao jednom tjedno punih šest mjeseci

Zlatan Ibrahimović će ove godine napuniti 41, ali teško je ne postaviti ga među najbolje nogometaše svijeta, što je potvrdio osvajanjem prvenstva s Milanom, čiji su navijači tako nešto čekali dugih 11 godina. No, takvi uspjesi imaju cijenu...

Švedski reprezentativac bosanskohercegovačkih i hrvatskih korijena iza sebe ima brojne ozljede, a one na lijevom koljenu posebno su problematične posljednjih godina i ova posljednja mogla bi označiti kraj njegove karijere.

Jer, izbivat će minimalno sedam mjeseci, mora na operaciju i tko zna u kojem će mu stanju biti ligamenti, koje postupkom želi riješiti. Mnogi smatraju da je to kraj njegove veličanstvene karijere, ali dok se on sam ne oglasi u tom smjeru, ne treba ništa zaključivati. Kako bi znatiželjnicima približio s čime se sve nosio kako bi lakše trpio bolove, izgurao sezonu do kraja i tek onda objavio probleme s ozljedom, odnosno, plan da se povuče s travnjaka dok je ne sanira, Zlatan je na Instagramu objavio videosnimku procedure koju je obavljao jednom tjedno punih šest mjeseci.

Snimku možete pogledati OVDJE

- Praznio sam koljeno jednom tjedno tijekom šest mjeseci - stoji u opisu videa na kojem se vidi kako mu liječnici zabijaju poveću injekciju i koljeno te ga na taj način prazne.

Dakle, kakvim ga god smatrali, činjenica je da momčad stavlja ispred svega i da mu je titula s Milanom bila iznimno bitna. Možda i kruna karijere, trenutak s kojim je odlučio reći konačni zbogom aktivnom igranju nogometa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?