UOČI BORBE U JAPANU

Evo što je Cro Cop odgovorio onima koji pitaju zašto se vraća u ring

27.12.2017.
u 18:15

Svatko na mojemu mjestu, pa tako i oni koji vole pametovati, na mom bi mjestu svi, ali svi, prihvatili ono što i ja kada bi bili u formi poput mene i kada bi na stolu imali ponudu kakvu imam ja - rekao je Mirko

Na Staru godinu legendarni hrvatski borac Mirko Filipović ponovno će u Japanu ući u ringu. U prestižnom meču na Rizinovoj novogodišnjoj priredbi Cro Cop će se boriti protiv domaćeg borca Tsuyoshija Kohsake. 

Neki Mirkovi poklonici ne prestaju pitati je li mu nakon onako atraktivnog završetka lanjskog turnira potrebno da ponovo ulazi u ring. 

- Nisam dužan nikome polagati račune. Ali, da si ne lažemo, svatko na mojemu mjestu, pa tako i oni koji vole pametovati, na mom bi mjestu svi, ali svi, prihvatili ono što i ja kada bi bili u formi poput mene i kada bi na stolu imali ponudu kakvu imam ja. Rizik je prihvatljiv, da ne kažem minimalan jer ga takvim čini moja pripremljenost. A kada je tako, zašto ne bih uživao u još nekoliko borbi i osjetio taj adrenalin, a i zašto ne bih uzeo ogroman novac koji mi nude. Bio bih neozbiljan da to ne napravim. Uostalom, cijela moja ekipa ima plaćen put, vozim se u poslovnoj klasi, na aerodromu me čeka limuzina i vozi u hotel s pet zvjezdica... - rekao je Mirko u intervju koji možete pročitati u sutrašnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Filipović je ovaj put u Japan poveo i starijeg sina Ivana. Kao i mnogo puta dosad, Cro Copu je društvo u hotelskoj sobi pravio Stipe Drviš. Pogledajte o čemu su sve pričali...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije