RIJEČ MAJSTORA

Evo što je legendarni Maradona kazao o porazu Hrvatske

Diego Armando Maradona
Reuters/PIXSEL
27.06.2016.
u 10:51

Hrvati su si sami krivi, jer nisu imali taj završni dodir, iako su bili bolja momčad – kaže Argentinac

Legendarni Diego Armando Maradona nahvalio je Hrvatsku nakon pobjede nad Španjolskom (2:1) ustvrdivši kako su izabranici Ante Čačića taktički čvrsti kao većina europskih momčadi te da ih krasi ubojita kontra.

Bivši argentinski reprezentativac komentirao je i poraz od Portugala (1:0) u osmini finala Eura, piše Vecernji.hr.

– Jesu li Cristiano i ekipa imali sreće protiv Hrvatske? Da, ali to je nogomet i nikad ne možeš znati što takva pobjeda može donijeti za moral momčadi. Portugal je prvi put u Francuskoj pokazao jedinstvo. Ipak, Hrvati su imali prilika, no Pepe je bio spasitelj u više navrata. To što su prošli samo jednim vrijednim dodirom lopte Ronalda trebalo bi ih potaknuti još više – kazao je Maradona za Times of India te dodao:

– Hrvati su si sami krivi, jer nisu imali taj završni dodir, iako su bili bolja momčad. Modrić i Rakitić nisu imali tu kreativnu iskru koja bi donijela priliku i to je ono gdje će Poljska morati odigrati drugačije. Oni dolaze do prilike uz manje dodira, a Lewandowski može to završiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije