NICO ROSBERG:

Ferrari je velika prijetnja i mi moramo i dalje pritiskati

Ferrari
22.02.2016.
u 11:00

- Protivnike shvaćamo jako ozbiljno, posebno Ferrari. Oni će zasigurno biti velika prijetnja i mi moramo i dalje pritiskati. Tko zna gdje ćemo biti u prvoj utrci - rekao je Rosberg.

Mercedesov vozač, Nico Rosberg, očekuje da će Ferraripredstavljati veliku prijetnju iako je Mercedes dominirao protekle dvije sezone nove ere Formule 1.

Momčad iz Brackleyja je shvatila da se Ferrari približava i kao rezultat toga su cijelu zimu proveli uozbiljnim pripremama za novu sezonu.

- Protivnike shvaćamo jako ozbiljno, posebno Ferrari. Oni će zasigurno biti velika prijetnja i mi moramo i dalje pritiskati.  Tko zna gdje ćemo biti u prvoj utrci - rekao je Rosberg za Sky Sports.

Rivalstvo između Rosberga i Hamiltona sve više raste otkad su počeli voziti skupa. No, Rosberg tvrdi kako to nije ometalo momčadske ciljeve tijekom predsezone te je svaka odluka bila u interesu Mercedesa, prenosi Vecernji.hr

- Mislim da ću još puno godina biti ovdje u Mercedesu. Osjećam se ugodno ovdje i uživam biti dio ove momčadi. Toliko toga smo ostvarili i još puno toga možemo ostvariti u budućnosti. Svaka godina je veliki izazov i svaka godina je velika godina. Sada postoji dobra prilika i veselim joj se. Veselim se borbi protiv Lewisa koji je vozio na strašno visokoj razini. To je vrsta borbe u kojoj uživam. Zato se bavim ovim sportom i zato se natječem. To će biti odlično. Vidjet ćemo kako će sve to ići, ali mi radimo zajedno - dodao je Nijemac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije