pokrenuta istraga

FIFA: Eintrach tužio West Ham zbog Hallerova transfera

FIFA
03.07.2020.
u 20:40

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) pokrenula je istragu po prijavi Eintrachta iz Frankfurta protiv londonskog West Hama, vezanu za prijelaz francuskog napadača Sebastiena Hallera u redove engleskog premierligaša.

Vodstvo Eintrachta žalilo se krovnoj nogometnoj organizaciji da još nije primilo uplatu od 5,4 milijuna funti na ime ugovorene odštete za 26-godišnjeg napadača koji je 2019. stigao u London.

"Možemo potvrditi da smo primili zahtjev njemačkog kluba Eintracht Frankfurta protiv engleskog kluba West Ham Uniteda. Slučaj je još u procesu istrage pa ga ne možemo dalje komentirati", stoji u pripćenju FIFA-e.

Haller je s West Hamom potpisao petogodišnji ugovor, koji je proglašen rekordnim za taj londonski klub, ali financijski detalji nisu obznanjeni.

Francuz je postigao sedam pogodaka u 27 nastupa za West Ham koji se nalazi na 16. mjestu Premier lige i bori se za opstanak u elitnom razredu engleskog nogometa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?