NAKON VELIKOG SLAVLJA

FOTO Dejan Lovren pokazao koliki je uzor mladima: Poslao jaku poruku mladom suigraču

Instagram
25.10.2021.
u 21:52

Dan nakon velikog slavlja, Dejan Lovren je objavio story s dvostrukim strijelcem Andreijem Mostovoyem i poručio mu: - Samo me slušaj i sve će biti dobro.

Ruski Zenit za koji igra hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, slavio je protiv Spartaka iz Moskve s velikih 7:1 u sklopu tamošnjeg prvenstva.  

Sardar Azmoun je načeo goste u 20. minuti, a onda su se još redali Claudinho, pa opet Azmoun pa Mostovoy također dva puta, a onda i Dzyuba i Yerokhin u samoj završnici susreta dodaju po jedan pogodak u mrežu gostiju.  

Za Spartak je utješni pogodak, ako ga se i tako može nazvati, zabio Quincy Promes u 53. minuti, a u 79. su gosti ostali i s igračem manje nakon što je Maximiliano Caufriez 'pocrvenio'. 

Dan nakon velikog slavlja, Dejan Lovren je objavio story s dvostrukim strijelcem Andreijem Mostovoyem i poručio mu: - Samo me slušaj i sve će biti dobro.

Foto: Instagram

U zadnjoj utakmici 12. kola ruskog prvenstva moskovski Lokomotiv je sa 2-1 u ponedjeljak kod kuće pobijedio Soči, a hrvatski nogometaš Tin Jedvaj je zabio drugi gol za pobjedničku momčad. Lokomotiv je došao u vodstvo autogolom Igora Jurganova u 41. minuti, a Jedvaj je povećao na 2-0 u drugom poluvremenu u 49. minuti. 

Na 2-1 je smanjio Joaozinho u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice. Jedvaj je igrao do 66. minute. Zahvaljujući ovoj pobjedi Lokomotiv je skočio na četvrto mjesto na ljestvici ruskog prvenstva i sada ima 21 bod, dok je Soči na šestom mjestu s istim brojem bodova. Prvi je Zenit sa 26 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije