NA POSEBAN DAN

FOTO Lovren pokazao isklesano tijelo pa poslao poruku obožavateljima

Instagram
06.07.2021.
u 08:48

Zasigurno da je jedan od hrvatskih najzgodnijih reprezentativaca dobio i poneku čestitku obožavateljica pa je možda i njima za ljubav na poseban način na lijepim željama i zahvalio

Nakon naporne sezone, Dejan Lovren uživa u svome hotelu u Novalji. Svakodnevno svoje pratitelje na društvenim mrežama časti fotografijama predivnih pogleda, interijera i hedonizma na najvišoj razini, a u ponedjeljak je imao i posebnu objavu. 

Hrvatski je proslavljeni nogometaš slavio svoj 32. rođendan na kojemu mu je, navodno, gost iznenađenja bio i Mladen Grdović. Kadrovima s intimne zabave nije se pohvalio stoper Zenita, ali je zato 'repostao' čestitke koje su mu uputili mnogi kolege nogometaši.

Zasigurno da je jedan od hrvatskih najzgodnijih reprezentativaca dobio i poneku čestitku obožavateljica pa je možda i njima za ljubav na poseban način na lijepim željama i zahvalio. Naime, Lovren je nabacio osmijeh, a bacio majicu i pozirao golog torza na suncu i moru zaludivši mnogobrojne obožavateljice. 

- Hvala vam svima na lijepim željama. Sve ih cijenim i apsolutno su mi uljepšale dan - pristojno je napisao Dejan na engleskom pa se zahvalio na još nekoliko jezika. 

Foto: Instagram

Naravno, pristiglo je u komentarima još lijepih želja pa je Karlovčanin zasigurno sasvim zadovoljan svojim rođendanom i puni baterije za novu napornu sezonu što u klubu, što u reprezentacij.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije