Novi dom

FOTO Novak Đoković kupio velebnu vilu uz more

Đokovićeva kuća
09.12.2020.
u 15:49

Tenisač Novak Đoković veliki je zaljubljenik u Španjolsku, osobito u njenu Marbellu u čijem je popularnom dijelu, Costi del Sol kupio velebnu vilu od čak tisuću kvadrata, koja se nalazi na imanju što se prostire na oko 3.500 kvadratnih metara. 

Nova kuća ima sve: bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupaonica, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelijep vrt s pogledom na more...

Obitelj Đoković u posljednje vrijeme dosta vremena provodi ondje. Novak je upravo ondje proveo 'lockdown' u jeku pandemije, a u tome dijelu Španjolske živi i njegov brat.  Izgleda da se i Jeleni i Novaku sviđa pomisao života u prelijepom morskom mjestu pa je sve bliže odluka da upravo ondje presele.

Novakova supruga Jelena smatra da je Marbella idealna za odrastanje njihove djece. Navodno, kako prenosi Kurir, planiraju da Stefan i Tara ondje idu u školu kad za to dođe vrijeme, piše Cronica Directo.

Marbella se nalazi u Andaluziji, na krajnjem jugu Španjolske. Imao oko 140.000 stanovnika i klima je sjajna tijekom čitave godine.

Inače, Novak je nedavno, uz pomoć svoje obitelji, u selu Pavlovci u Vojvodini napravio vilu, koja svojom veličinom ostavlja bez teksta, dok ima direktan prilaz Pavlovačkom jezeru. Đokovićeva oaza mira smještana je u živopisnom selu, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume. Njihovoj  je obitelji izuzetno značajno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od očiju javnosti.

Pogledajte fotografije:

Đokovićeva kuća
1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije