PRIJE BRAZILA

FOTO Otac Joška Gvardiola danas prodavao ribu na Dolcu, pridružili se stariji Livaković i Petković

09.12.2022.
u 14:49

Gvardiol mlađi najugodnije je iznenađenje Hrvatske na Mundijalu u Kataru pa neki već za 20-godišnjaka tvrde da je najbolji stoper svijeta. Uz stopera, najviše se iskazao vratar Livaković, koji je protiv Japana u osmini finala obranio tri jedanaesterca

Hrvatska reprezentacija od 16 će sati na stadionu Education City igrati četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Brazila. Zanimljivo je, stoga, na zagrebačkoj tržnici Dolac danas bilo vidjeti očeve i strica triju naših reprezentativaca uoču utakmice. Tihomir Gvardiol, Joškov otac, prodavao je ribu, a u druženju su mu se pridružili Dominikov stric Branko Livaković i Brunov otac Jakov Petković.

Gvardiol mlađi najugodnije je iznenađenje Hrvatske na Mundijalu u Kataru pa neki već za 20-godišnjaka tvrde da je najbolji stoper svijeta. Uz stopera, najviše se iskazao vratar Livaković, koji je protiv Japana u osmini finala obranio tri jedanaesterca i vatrene poslao dalje. 

Iako naši nogometaši igraju protiv prvog favorita prvenstva, na prošlom Svjetskom prvenstvu u Rusiji pokazali su da je sve moguće kada su došli do finala natjecanja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije