Danas je u tokiju

Fotografija Lane Pudar koja priča priču

21.07.2021.
u 13:38

Jedna od najtalentiranijih sportašica Bosne i Hercegovine je Lana Pudar, plivačica koja je prošla trnovit put od Mostara do Olimpijskih igara u Tokiju.

Krenula je jako skromno iz rodnog Mostara, iz vrlo oskudnih uvjeta , bez olimpijskog bazena. Upravo fotografija koju je objavio njen matični klub - Klub vodenih sportova Orka najbolje opisuje tu situaciju.

Ipak, šampionka u srcu nikada nije odustajala. Bez obzira na činjenicu što nije imala ni približne uvjete kao njene vršnjakinje i vršnjaci, Lana je uporno radila. I onda su rezultati počeli dolaziti. Prvo olimpijska norma, pa nedavno tri medalje na juniorskom europskom prvenstvu, piše klix.ba. 

A danas, danas je u Tokiju, na veličanstvenom olimpijskom bazenu, gdje čeka početak natjecanja. Uporna Hercegovka koja se ne plaši uspjeha stoji na rubu svjetskog vrha. A godine uspjeha su tek pred njom.

Sjajna Lana Pudar plivat će 24. srpnja u utrci na 100 metara leptir. Polufinale je na rasporedu 25., a finale 26. srpnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije