Još godinu ugovora

Gazzetta: Juventus planira Ronalda razmijeniti za Pogbu ili Icardija

ronaldo messi
29.05.2021.
u 16:02

Cristiano Ronaldo bi mogao doći u PSG kao zamjena za Kyliana Mbappea, a Stara dama također razmatra mogućnost razmjene kako bi u svoj klub doveo Paula Pogbu, piše La Gazzetta dello Sport.

Iako Ronaldu ugovor s Juventusom ističe 2022. godine, portugalska zvijezda bi mogla napustiti Allianz već ovog ljeta.

Nekoliko medija u Italiji sugeriše da je Ronaldo nesretan u Torinu, a povratak Maxa Allegrija nije popravio stvari za bivši zvijezdu Reala koju je Andrea Pirlo ostavio na klupi na posljednjoj utakmici sezone protiv Bologne.

Prema La Gazzetta dello Sport, Ronaldo je vodeći kandidat za zamjenu Mbappea u PSG-u.

Ugovor francuskom reprezentativcu ističe 2022. godine, a on još nije postigao dogovor o produženju svog boravka u klubu.

Mauro Icardi je dugogodišnji cilj Juventusa i mogao bi biti uključen u potencijalnoj razmjeni, ali u ovoj fazi još nisu započeli službeni  razgovori i Icardi je jučer rekao da je njegova budućnost u PSG-u.

Međutim, postoji i druga opcija za Ronalda, koji bi na kraju mogao ponovo zaigrati u Manchester Unitedu.

Juventus bi navodno bio otvoren za zamjenu Ronalda sa svojim bivšim veznjakom Paulom Pogbom, ali Ronaldo bi trebao smanjiti zahtjeve za plaćom, dok bi Crveni vragovi mogli tražiti od Juventusa da doda malo novca za završetak posla.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
17:08 29.05.2021.

Ma najbilje za Icardia. Juve ionako propada a PSG-u treba neki pobjednik na terenu da ih povede na vrh LP

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije