Kvalifikacije za SP

Gibraltar ulazi u skupinu s BiH, Kosovo u skupinu s Hrvatskom

Football Soccer - Spain v Bosnia and Herzegovina - International Friendly - St. Gallen, Switzerland - 29/05/16. Spain's Hector Bellerin and Bosnia and Herzegovina's Sead Kolasinac in action REUTERS/Arnd Wiegmann
11.06.2016.
u 08:00

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će osim Belgije, Grčke, Estonije i Cipra u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo imati još jednog protivnika.

Nakon što je FIFA u svibnju ove godine u svoje članstvo primila saveze Gibraltara i Kosova, određeno je kako će se njihove reprezentacije natjecati u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Gibraltar je smješten u skupini H u kojoj se nalazi i bh. reprezentacija, dok će Kosovo u kvalifikacijama nastupati u skupini I. UEFA-in odbor za hitnost u četvrtak je odlučio kako će pak Kosovo zaigrati u skupini I, u kojoj se uz Vatrene nalaze još Island, Ukrajina, Turska i Finska. Prema odluci UEFA-ina odbora za hitnost, reprezentacija Kosova zbog sigurnosnih se razloga nije mogla susresti sa Srbijom ili Bosnom i Hercegovinom. Ostaje vidjeti kako će ta dva debitanta proći u svojim novim kvalifikacijskim skupinama, koji će za te zemlje biti svakako povijesni. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?