MOŽE SPASITI NEČIJI ŽIVOT

Glumac iz 'Mućki' otkrio je da ima maligni tumor i svima uputio apel: Otiđite na pregled

Foto: Youtube screenshot
1/2
27.01.2022.
u 21:46

Patrick Murray (66) koji je u popularnoj seriji glumio Mickeyja Pearcea na Twitteru je podijelio vijest o svom zdravstvenom stanju.

Glumac Patrick Murray našoj televizijskoj publici je najpoznatiji po ulozi Mickey Pearcea u kultnoj britanskoj seriji "Mućke" u kojoj je glumio u svim sezonama serija.

Murray se putem Twittera ovaj tjedan javio svojim pratiteljima i obožavateljima i obavijestio ih je kako  mu je dijagnosticiran maligni tumor na plućima. Objasnio je i što ga je potaklo da ode na pregled i savjetovao je svima koji osjete slične probleme kakve je i on imao da poduzmu korake i ode k liječniku.

- Neki dan sam vidio  reklamu naše Vlade u kojoj se savjetuje svima koji pate od nadutosti, osjećaju bolove ili nelagodu u abdominalnom predjelu i imaju problema sa zatvorom da svog liječnika opće prakse da ih uputi na ultrazvuk. Pregled je sasvim bezbolan i može vam spasiti život - napisao je 66-godišnji britanski glumac na svom Twitteru te je upozorio svoje vršnjake da ne pripisuju ove simptome životnoj dobi i da svakako odu na pregled. 

- Govorim vam iz vlastitog iskustva - otiđite na pregled. Zahvaljujući ultrazvuku, imam šansu izboriti se. Baš zbog pregleda ultrazvuka su uočeni tumori, a on je pokazao da su mojim organima potrebne daljnje pretrage - apelira glumac. 

Nakon uspjeha s "Mućkama" Patrick se još neko vrijeme zadržao u glumi, a kako mu ti angažmani nisu donosili dovoljno novaca počeo je voziti i taksi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije