Osramotio i klub i sebe

Golman urinirao za vrijeme utakmice i zaradio suspenziju

Getty Images
29.10.2017.
u 13:45

Novozelandski vratar Max Crocombe uhvaćen je kako urinira tijekom niželigaške utakmice svojeg Salford Cityja protiv Bradford Park Avenuea zbog čega je zaradio isključenje, a vrlo vjerojatnu i dulju suspenziju, prenosi Goal.

Salford City imao je vodstvo od 2:1 i sve je teklo prema planu za gostujuću momčad sve do posljednjih minuta utakmice kada je iz prvotno nejasnih razloga sudac odlučio pokazati njihovom vrataru crveni karton. Nije trebalo dugo čekati da se stvarni razlog objelodani, a problem je nastao u tome što 24-godišnji Crocombe nije mogao istrpiti do kraja susreta već je malu nuždu odlučio obaviti - iza gola!

Pred mladim vratarom sada su najmanje tri utakmice suspnezije, a on sam odlučio se putem Twittera ispričati gledateljima i momčadi:
"Od srca se svima ispričavam zbog današnjeg incidenta. Nalazio sam se u vrlo nelagodnoj situaciji u kojoj nisam dobro postupio i time stavio mrlju na veliku pobjedu."

"Nije mi bila namjera nekoga uvrijediti i volio bih se ispričati svima u klubu, kao i navijačima obje momčadi, te obećati da se ovo više neće ponoviti."

Salford City amaterski je klub u vlasništvu igrača iz legendarnde generacije '92. Manchester Uniteda pa su tako u radu kluba na dnevnoj bazi uključeni Paul Scholes, Ryan Giggs, Nicky Butt te Gary i Phill Neville kojima sigurno neće biti drago što se njihov klub dovodi u ovaj kontekst.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?