Memorijal 'Andrija Anković'

GOŠK, Široki Brijeg i Zrinjski, čeka se Dinamo

27.12.2015.
u 08:00

Ako Dinamo potvrdi sudjelovanje, što je izvjesno, Zagrepčani će se poslije dvogodišnje stanke vratiti na turnir u Gabeli

Pri završetku je kompletiranje liste sudionika 26. po redu nogometnog turnira Memorijal "Andrija Anković" u Gabeli. Kako smo doznali od Damira Petkovića, predsjednika uprave prvoligaša iz Gabele, uz domaćina GOŠK, sudjelovanje na turniru potvrdili su premijerligaši Široki Brijeg i Zrinjski. Četvrti sudionik trebao bi biti hrvatski prvak Dinamo.

-Načelno je dogovoren i nastup Dinama, ovih dana očekujemo službenu potvrdu, kazao je prvi čovjek GOŠK-ove uprave.

Ako Dinamo potvrdi sudjelovanje, što je, prema riječima predsjednika Petkovića izvjesno, Zagrepčani će se poslije dvogodišnje stanke vratiti na turnir u Gabeli. Prošla dva turnira "mijenjao" ih je Hajduk koji je 2013. slavio pobijedivši u finalu Budućnost iz Podgorice, dok je lani nastup "bilih" ostao u sjeni slabih igara u polufinalu na jedanaesterce izbacio ih je GOŠK, te izgreda Torcide, koja je uoči prve utakmice napala policiju. Podsjećamo, prošle godine na 25. turniru, uz domaćina GOŠK, nastupili su Široki Brijeg, Željezničar iz Sarajeva i splitski Hajduk. Pobjednik turnira bio je Široki Brijeg koji je u finalu s minimalnih 1:0 nadigrao GOŠK.

Nastup Dinama uvjetovat će i kalendar turnira koji će se, u svakom slučaju, prilagoditi boravku Zagrepčana u Hercegovini. Inače, zbog sponzora iz Hrvatske, u GOŠK-u su usmjereni za angažiranje najjačih hrvatskih klubova za nastup na turniru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije