Borilački sport

Gredić i Kaljanac na kvalifikacijama za OI u Riju

armin
15.01.2016.
u 07:00

Bh. taekwondoaši Armin Gredić i Emir Kaljanac, oba članovi sarajevskog Novog Grada, pod vodstvom trenera Belmira Barberovića ovog vikenda u Istanbulu će sudjelovati u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Rio de Janeiru (Brazil) 2016. godine.

Prvog dana na borilište će izaći Emir Kaljanac u kategoriji do 68 kilograma, dok će Armin Gredić u teškoj kategoriji nastupiti dan poslije.

- Gredić, najuspješniji bh. natjecatelj, nakon nedavno osvojene zlatne medalje na Europskom prvenstvu za studente, u životnoj je formi i naša očekivanja su velika. Emir Kaljanac, nakon nedavnog uspjeha na Balkanskom prvenstvu, također je dobro raspoložen i izuzetno pripremljen. U teškoj kategoriji ima ukupno 13 predstavnika, a samo prva tri idu na OI. Kategorija do 68 kg ima nešto više predstavnika, čak 25, a samo prva dva idu dalje. Imamo šansu, nadamo se da ćemo je i iskoristiti - izjavio je trener Berberović, priopćeno je iz TDK Novi Grad.

Inače, spomenuti klub jedini šalje natjecatelje iz BiH na kvalifikacije za OI. Članovi legalnog Taekwondo saveza BiH nemaju pravo slati svoje natjecatelje. Cijeloj toj situaciji kumuje šlamperaj Olimpijskog odbora BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije