Večeras utakmica

Guardiola: "Dinamo nije slučajno pobijedio Arsenal"

Joseph Guardiola
DPA/PIXSELL
29.09.2015.
u 06:15

Dinamo će u utorak na Allianz Areni biti na velikim iskušenjima. Nakon senzacionalne pobjede nad Arsenalom u prvom kolu Lige prvaka sada ga očekuje ogled s još jednim velikanom - Bayernom.

Trener Bavaraca Joseph Guardiola naglasio je kako je hrvatski prvak zasluženo pobijedio topnike.

- Svaka utakmica je važna, a sada je najvažnija ona s Dinamom. Kada pogledate kako su plavi igrali u Maksimiru jednostavno je zaključiti zašto su pobijedili. To je jako organizirana i borbena momčad. Tehnika igrača na visokoj je razini i moramo ih shvatiti ozbiljno. Disciplinirani su u obrani, a 45 utakmica bez poraza dovoljno govori - hvalio je Guardiola modre na konferenciji za medije.

Dodao je kako Bayernova forma raste te da ima veliko povjerenje u svoje igrače.

- Na domaćem igralištu morate pobjeđivati, a trijumf bi nas doveo u lagodnu situaciju uoči susreta s Arsenalom - tvrdi trener Bavaraca.

Otkrio je i kako Arturo Vidal ima teškoće s ozljedom koljena, a u utorak bi mogao izostati i Sebastian Rode. Raduje ga pak forma napadača Roberta Lewandowskog koji je u posljednje dvije utakmice postigao čak sedam golova.

- On je bio naš ključni igrač u posljednjim pobjedama, nadam se da će nastaviti niz pogodaka - zaključio je Pep.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije