IBRAHIMOVIĆ NAPADA

'Guardiola je kao dijete, nije muškarac. Meni je učinio isto što i Mandžukiću'

13.12.2017.
u 10:30

- Taj filozof Guardiola uništio mi je san da ostavim trag u Barceloni. Izlazio je iz svlačionice svaki put kad bih ja ušao, ispričao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović s gorčinom se sjeća suradnje s Pepom Guardiolom svojedobno u Barceloni. Šveđanin nikada nije oprostio španjolskom stručnjaku te ga smatra odgovornim što nije ostavio dublji trag u katalonskom klubu. Ovih dana, nakon što su se poslije mančesterskog derbija verbalno sukobili Guardiola i Jose Mourinho, Ibrahimović se prisjetio teških trenutaka s Kataloncem.

- Dobro sam počeo u Barci, zabio mnogo golova te smo osvojili dva superkupa. To je bila momčad iz snova s Messijem, Xavijem, Iniestom, Henryjem i Dani Alvesom. A onda je Guardiola odlučio mijenjati taktiku. Ostao sam na klupi, a on nije želio pričati sa mnom - rekao je napadač Uniteda te dodao:

- Otišao sam jer nisam htio da me netko pravi budalom. Vidio sam kasnije da je isto učinio Samuelu Eto'ou i Mariju Mandžukiću. Nije on najgori trener s kojim sam radio, ali je kao dijete. Muškarac rješava svoje probleme.

Ibra naglašava kako problem nije bio u njemu.

- Taj filozof uništio mi je san da ostavim trag u Barceloni. Izlazio je iz svlačionice svaki put kad bih ja ušao. Nisam ja bio problem, već on. Na odlasku se nisam pozdravio s Guardiolom. Mislim da je tako najbolje. U to vijeme kada sam napuštao Barcelonu razmišljao sam kako Guardiola nije čovjek i ne želi mi reći u čemu je problem. Mjesecima sam tražio odgovor, ali nisam našao niti jedan. Rekao sam sebi: Ovo je sr…e, to mi ne treba u životu. Ostao sam čovjek i otišao iz kluba - ispričao je Šveđanin.

Iako se nisu podnosili, Šveđanin je u 46 susreta, koliko je odigrao za katalonsku momčad za Pepeova stolovanja, imao vrlo dobar učinak od 22 pogotka i 13 asistencija.

 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije