MZ Čapljina

“Gusari” iz Čeljeva brane naslov

17.07.2016.
u 09:43

Malonogometna uzbuđenja na Sportskom centru u Čapljini s prvim utakmicama Lige mjesnih zajednica Čapljine krenut će u utorak, 19. lipnja.

Dobar odziv

Za natjecanje se ove godine prijavila 21 momčad, što je s obzirom na činjenicu da općina Čapljina ima 28 mjesnih zajednica, jako dobar odziv. Na ždrijebanju parova i skupina kojem su uz organizatore – Sportski savez općine Čapljina, nazočili i predstavnici mjesnih zajednica, odlučilo se i o sustavu natjecanja. Uz ostalo, tako je odlučeno da se prvi dio natjecanja odvija po skupinama, sedam skupina po tri člana, dalje će ići po dvije prvoplasirane ekipe iz svake od skupina i dvije najbolje trećeplasirane.

Ligu mjesnih zajednica otvorit će utakmica između branitelja trofeja Čeljeva i Doljana, 20.50 sati, dok će se u drugoj utakmici prve turnirske večeri, 21.50, sastati Šuškovo Naselje i Grabovine. Raspored ekipa po skupinama je sljedeći: A skupina, Čeljevo, Bivolje Brdo i Doljani; B skupina, Šuškovo Naselje, Gabela Polje i Grabovine; C skupina, Bobanovo Selo, Opličići i Gabela; D skupina, Počitelj/Hotanj, Tasovčići i Domanovići; E skupina, Zvirovići/Prćavci, Trebižat i Gnjilišta; F skupina, Čapljina 1, Čapljina 2 i Svitava; G skupina, Višići, Dračevo/Sjekose i Struge/Gorica.

U okviru Lige mjesnih zajednica kao i nekoliko prethodnih godina, natjecat će se i kadeti, odnosno igrači rođeni 2001. te mlađa godišta.

Kup-sustav

Odlučeno je da će utakmice kadeta počinjati u 20.15. Kadeti će od početka igrati po kup-sustavu, ali uz repesaž. Za ligu mladih momčadi prijavile su sljedeće mjesne zajednice: Čapljina 1, Klepci, Tasovčići, Dretelj, Počitelj/Hotanj, Višići, Doljani, Gabela Polje, Šuškovo Naselje, Svitava i Grabovine. Utakmice će voditi čapljinski suci – Majkl Proleta, Pero Čepo, Mario Čerkez, Nikola Beno i Josip Martinović. Cijena ulaznice bit će popularnu jednu marku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?