NAJVEĆI TALENT

Gvardiol oduševio strane navijače: 'Izgleda kao branič od 100 milijuna funti'

23.11.2022.
u 20:44

- Joško Gvardiol je briljantan. Jedan od najkompaktnijih stopera koje sam do sada primijetio na ovom turniru, izvrsne težine te izbora dodavanja s leđa, brz je, čini se da je uvijek u pravoj obrambenoj poziciji, snažan i agresivan. A ima samo 20 godina - jedna je od na stotine pohvala koje je dobio

Uoči utakmice hrvatske reprezentacije protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu, jedna od glavnih dvojbi Dalića bila je hoće li na stoperu zaigrati Josip Šutalo ili Dejan Lovren. Uz Joška Gvardiola (20), koji je bio siguran starter. 

Iako na kraju nismo stigli do pobjede, i Lovren i Gvardiol odigrali su dobar susret, a korisnici Twittera ostali su posebno impresionirani mladim igračem RB Leipziga.  

Strani navijači s oduševljenjem su gledali vatrenog, koji bi po godinama, zanimljivo, još uvijek mogao biti pod U-21 reprezentacijom. Njegovo prezime završilo je u rubrici Trending na jednoj od najpoznatijih društvenih mreža. 

 

- Gvardiol izgleda kao branič od 100 milijuna funti. Čvrst kao čavao, brz i stalno pravi razliku svojim čarobnim štapom od lijeve noge - napisao je jedan.

 

- 40 milijuna funti za Gvardiola će biti najveća bagatela u povijesti nogometa - dodao je drugi, navijač Chelseaja, koji Joška ima na profilnoj i očito se nada da će Hrvat završiti na Stamford Bridgeu. 

 

- Joško Gvardiol je briljantan. Jedan od najkompaktnijih stopera koje sam do sada primijetio na ovom turniru, izvrsne težine te izbora dodavanja s leđa, brz je, čini se da je uvijek u pravoj obrambenoj poziciji, snažan i agresivan. A ima samo 20 godina - podrobnije ga je nahvalio treći. 

A dobili smo i sažetak Joškova nastupa protiv Maroka. Zašto je zaslužio tolike pohvale, pogledajte u nastavku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije