disciplinska komisija

Hajduku stigla kazna za pjevanje morbidne pjesme o Mamiću

30.08.2017.
u 17:37

"Igrači NK Rudeš, Cristian Garcia Glauder i Dominik Picak, koji su isključeni na utakmici 7. kola Slaven Belupo-Rudeš kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama u iznosu od po 4.000 kuna."

Disciplinska komisija HNS-a donijela je odluku o kaznama za klubove i igrače koji su napravili prekršaje u sedmom kolu HNL-a. Evo koje su odluke donesene:

"Igrači NK Rudeš, Cristian Garcia Glauder i Dominik Picak, koji su isključeni na utakmici 7. kola Slaven Belupo-Rudeš kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama u iznosu od po 4.000 kuna.

Planas Xevi Coll, predstavnik HNK Hajduk, kažnjen je ukorom zbog udaljenja s klupe u 77. minuti utakmice Hajduk-Istra 1961 (nesportsko ponašanje prilikom zamjene igrača).

Zbog paljenja veće količine pirotehničkih naprava u više navrata tijekom utakmice Hajduk-Istra 1961 te prekršaja iz članka 88. DP HNS-a od strane navijačke skupine Torcida, HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 25.000 kuna.

Kadeti Ive Čelić (Zadar) i Luka Žaja (Šibenik), zbog isključenja na utakmicama 3. kola Prve HNL-kadeti (prekršaji iz čl. 57. DP HNS) kažnjeni su s po četiri utakmice zabrane igranja."
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije