Mostar

HMNK rudnik uskoro će igrati svoj prvi službeni susret

25.10.2018.
u 09:13

Hrvatski malonogometni klub Rudnik uskoro će odigrati svoj prvi povijesni susret u nekom ligaškom natjecanju. Ovaj futsal klub nastao je na incijativu ljubitelja futsala iz spomenutoga mostarskog naselja, koje redovito na Ligi mjesnih zajednica grada Mostara ima respektabilnu momčad, jednu od najboljih u Mostaru.

Ta momčad osvajala je naslove na tom natjecanju, bila je i predstavnik Mostara na završnici Lige Hercegovine. Ljudi koji su bili uz tu momčad odlučili su dignuti cijelu priču na jednu višu razinu. Osnovan je klub koji će natjecanje početi u 1. futsal ligi Federacije BiH.

Temelj igračkog kadra bila je skupina igrača koji su boje Rudnika branili na Ligi mjesnih zajednica grada Mostara, a s vremenom su se priključili i ostali igrači koji bi tu momčad trebali pojačati u prvoj sezoni. HMNK Rudnik je u međuvremenu prošao pripreme za sezonu. Momčad vode treneri Mario Kukić i Danijel Karačić. Karačić bi, zbog toga što posjeduje odgovarajuću licenciju, momčad trebao voditi na utakmicama.

Trenirali su malonogometaši Rudnika u školskoj dvorani na Bijelom brijegu, kao i u Arena Sport centru u Mostaru.

HMNK Rudnik svoju će utakmicu 1. kola u školskoj dvorani na Bijelom brijegu igrati protiv Malonogometnog kluba Čulin mlin iz Livna. Spomenuti susret igrat će se s početkom u 18 sati. Iz kluba su pozvali sve ljubitelje futsala u Mostaru da ih dođu podržati. (md)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije