Tako bar tvrdi katalonski Sport, koji još jednom navodi kako postoji jedan uvjet za povratak reprezentativca BiH u Staru damu, a to je da klub napusti Aaron Ramsey.

Sport navodi kako je Pjanić svjestan da će pregovori teško napredovati, pa je veznjak Barce već "aktivirao druge mogućnosti", jer ne želi ostati još jednu sezonu u Barceloni.

- Znajući da za Pjanića ne bi trebao izdvojiti novac osim plaće, jer se radi o posudbi, Juventus se nastoji riješiti Ramseyja kako bi oslobodio novac od njegovih plaća. Samo u tom slučaju mogao bi vratiti Pjanića sa Nou Campa - piše Sport.

I Pjanić i Barca su realni i svjesni da je vremena sve manje, pa je sve glasnija priča o rezervnoj opciji za Zmaja, a ona se zove Inter!

- Sve dok Ramseyjev odlazak ne bude finaliziran, Inter iz Milana i njihov trener Simone Inzaghi bit će favorit za dovođenje veznjaka. Iako to nije jedini klub koji ima razgovore s igračem - naglašava Sport.

A ako se to dogodi Pjanića i Edina Džeku gledat ćemo u istom dresu, što bi im bilo drugi put u karijeri (dijelili svlačionicu u Romi).