Hrvatski boksač

Hrgović potvrdio sljedećeg protivnika: Oduvijek sam želio boksati u Las Vegasu

filip hrgović
Jurica Galoic/PIXSELL
19.11.2021.
u 19:11

Hrgović se tako vraća u ring nakon pobjede protiv Crnogorca Marka Radonjića 10. rujna

Hrvatski boksač Filip Hrgović (13-0) sljedeću će borbu u profesionalnoj karijeri imati u subotu, 4. prosinca u Las Vegasu protiv Amerikanca Scotta Alexandera (16-4-2) kojeg BoxRec na ljestvici ima na 179. mjestu najboljih teškaša svijeta.

Hrgović se tako vraća u ring nakon pobjede protiv Crnogorca Marka Radonjića 10. rujna. Hrvatski teškaš je sljedeći na redu za borbu izazivača u teškoj kategoriji po IBF-u. Charles Martin će se boriti protiv Luisa Ortiza 1. siječnja i pobjednik tog meča mogao bi biti sljedeći Hrgovićev protivnik, javlja HRT

- Veselim se povratku u ringu i borbi na velikom spektaklu u Americi. Oduvijek sam želio boksati u Las Vegasu gdje su se borili veliki šampioni. Moj sljedeći protivnik je zahtjevan, ali snažno sam trenirao i bit ću spreman pružiti navijačima još jednu sjajnu borbu, rekao je Hrgović.

Promotor Kalle Sauerland rekao je da ovo prilika za Hrgovića da na pravi način završi godinu, a onda se fokusira na svjetske titule u 2022. godini.

- Siguran sam da će mu Las Vegas i veliki spektakl biti još veća motivacija, rekao je Hrgovićev menadžer Željko Karajica.

Meč će biti jedna od predborbi uoči borbi za naslov prvaka u lakoj kategoriji između Devina Haneya i Josepha Diaza.

- El Animal kuca na vrata najboljih teškaša i sljedeće godine očekujemo da će ući kroz ta vrata i pobijediti u velikim mečevima, najavio je Eddie Hearn.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?