NE MOŽEMO KOD KUĆE

Hrvatska jedini domaćin koji je dvaput ostao bez polufinala Eura

24.01.2018.
u 23:11

To što smo ostali bez polufinala znači da ćemo i prvi put nakon 2002. morati igrati kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

Snovi o jedinom zlatu koje nam nedostaje, onom europskom, srušeni su u srijedu navečer u zagrebačkoj Areni, Francuska je Hrvatsku pobijedila 30:27 i gurnula ju u borbu za peto mjesto.

Bilo je ova druga smotra najboljih europskih momčadi kod nas, a kao i 2000., ni ovog puta nismo uspjeli izboriti polufinale. 

Tada je bio drugačiji sistem natjecanja jer su bile dvije skupine od po šest momčadi. Završili smo treći u skupini iza Francuske i Španjolske, pa smo morali u borbu za peto mjesto protiv Slovenije koja nam je pobjedom uskratila da branimo zlato na Olimpijskim igrama u Sydneyu. Ovog puta Francuzi su nas poslali u borbu za peto mjesto protiv Češke.

Utakmica je to koja nema nikakav naboj jer ne donosi ništa osim prestiža.

To što smo ostali bez polufinala znači da ćemo i prvi put nakon 2002. morati igrati kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Tada smo ih uspješno prošli i izborili zlatni Portugal 2003. Može li se nešto slično ponoviti i sada...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije