POSVAĐAO SE S KAPETANOM

Hrvatski reprezentativac se opušta uz hitove srpskog pjevača

02.02.2018.
u 20:35

U svađi koja je izbila u Interu glavnu riječ navodno su imali hrvatski reprezentativci koji su u sukobu s kapetanom Icardijem

Inter za pobjedu ne zna od 3. prosinca kada su s 5:0 dobili Chievo. Nakon toga odigrali su devet utakmica u kojima nisu osjetili slast pobjede.

Talijanski mediji tvrde da razlog loših rezultata međusobna svađa igrača, u kojoj su navodno glavnu riječi imali hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović koji su se sukobili s kapetanom Maurom Icardijem, piše Corriere della Serra.

Da se nešto dogodilo može se zaključiti prema društvenim mrežama gdje je Brozović prestao pratiti Argentinca na Instagramu, a Perišić ga je izbrisao s liste prijatelja na Facebooku.

Inače, Brozović je posljednjeg dana prijelaznog roka bio na izlaznim vratima kluba i trebao je u Sevillu, ali je u posljednji trenutak transfer stopirao trener nerazzurra Luciano Spalletti.

 

Hrvatskom veznjaku to očito nije teško palo jer danas je na Instagramu objavio kako uživa u vožnji novim Rolls-Royceom, a pozadini svira njegov omiljeni pjevač Mile Kitić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije