TOMISLAV IVKOVIĆ

Hrvatski trener preuzeo posao u BiH pa se začudio: Prođem pola svijeta i onda dođem tu...

Tomislav Ivković
Armin Durgut/Pixsell
16.07.2021.
u 15:44

- Nogometni savez treba rješavati takve situacije. Ja sam sportski radnik i trener i nemam veze s nekom drugom situacijom, tvrdi trener

Tomislav Ivković ovog je ljeta preuzeo Željezničar, a u svom stilu, bez dlake na jeziku, održao je prvu konferenciju za medije. I odmah dospio u centar pažnje...

Naime, prvu utakmicu, onu s Borcem, vjerojatno će morati pratiti s tribina. Tako nešto uvelike otežava njegov posao i s pravom je gnjevan. 

- Ne znam što bih rekao. Prošao sam svijeta i svugdje sam mogao odmah raditi. Imam sve kvalifikacije da treniram bilo koju ekipu svijeta i onda dođem tu, radim s ekipom... i ne mogu raditi - kazao je Ivković pa nastavio: 

- Nogometni savez treba rješavati takve situacije. Ja sam sportski radnik i trener i nemam veze s nekom drugom situacijom. Teško mi je jer mislim da sam potreban ekipi. Nije isto kada si na tribini ili uz njih na terenu i smatram da su mi uskratili to zadovoljstvo da budem od prvog dana uz ekipu. 

Naime, Ivkovića se tretira kao stranca u BiH i ne može biti registriran za obavljanje dužnosti trenera sve dok klub ne podmiri dugove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?