veliki humanitarni sportsko-glazbeni događaj

Humane zvijezde na čelu s Dalićem u Šujici za Hrvatski dom i obitelji u potrebi

15.08.2023.
u 20:27

Organizator ovog spektakla, Zaklada "Dr. Franjo Nevistić" iz Zagreba, već dugi niz godina djeluje kroz raznovrsne humanitarne aktivnosti u cilju doprinosa kvaliteti života u Šujici

U organizaciji Zaklade "Dr. Franjo Nevistić" iz Zagreba u Šujici, u općini Tomislavgrad, organiziran je humanitarni sportsko-glazbeni događaj.

Program je počeo nogometnim turnirom na stadionu Nogometnog kluba Šujica na kojem su nastupile Humane zvijezde predvođene izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem, reprezentacija svećenika RH te veterani NK Šujica. Nakon turnira koncert je održao Petar Grašo pred više tisuća posjetitelja, piše Večernji list BiH.

Spektakl za pamćenje

Organizator ovog spektakla, Zaklada "Dr. Franjo Nevistić" iz Zagreba, već dugi niz godina djeluje kroz raznovrsne humanitarne aktivnosti u cilju doprinosa kvaliteti života u Šujici. Zaklada pomaže školovanju djece iz Šujice, obiteljima slabijeg imovinskog stanja, sportskim klubovima, kulturno-umjetničkim društvima, školi i crkvi u Šujici.

Iz Zaklade su istaknuli da će prikupljena sredstva biti namijenjena za obnovu Hrvatskog doma "Stjepan Radić" u Šujici, koji je imao važnu ulogu u odrastanju mnogih šujičkih generacija.

Hrvatski dom "Stjepan Radić" bio je središte kulturnog života Šujice i u njemu su održani brojni društveni događaji.

Također, dio sredstava bit će namijenjen Humanitarnoj udruzi "Kap ljubavi" iz Tomislavgrada.

Događaj se održao na stadionu "Dila" u Šujici, gdje su se okupile tri nogometne ekipe te su odigrane 3 utakmice. Predsjednik Humanih zvijezda Miro Bičanić kaže kako je za ekipu uvijek posebna radost doći u Šujicu, koja je već postala tradicija. "Ljudi se zaista dobro osjećaju kada nekomu mogu pomoći, to je uistinu častan poziv, jedan dobar "hobi"… Imamo ljude koji su bili i u medijima, pjevači, glumci, političari, sportaši…. Inače, redove Humanih zvijezda redovito pune najpoznatija imena sporta i estrade, a ovaj put u Šujicu stigla je fenomenalna ekipa, i to u sastavu: Zlatko Dalić, Petar Grašo, Ivica Olić, Boris Živković, Vladimir Balić, Mario Stanić, Marko Babić, Robert Špehar, Nenad Pralija, Goran Vlaović, Tomislav Rukavina, Etto, Ivan Krstnović, Josip Kupreškić, Željko Mavrović, Slaven Knezović – Grof, Alan Gregov, Amir Kazić Leo, Mate Bulić, Miroslav Bićanić, Zlatko Mateša, Stipan Dramac, Luka Vidović, Gordan Giriček, Frano Ridjan, Marko Šivak, Milan Stjelja, Jurica Popović, Ivan-Ivica Martić, Mladen Burnać, Dražen Klarić, Božo Skoko, Jure Krstanović, Ivan Vukadin, dr. Darko Čondrić, dr. Ivić Pašalić, dr. Branko Perić, Ante Deur, Paško Dodić, Gordan Jandroković...

Jedna od Humanih zvijezda ovog puta bio je i Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista.

Cilj ovog humanitarnog događanja, kako smo već kazali, je prikupljanje novčanih sredstava za dovršetak obnove Hrvatskog doma "Stjepan Radić" u Šujici, ali i pomoć nekoliko obitelji slabijeg imovinskog statusa koje su se našle u teškim situacijama.

Ples, veselje, zabava...

Petar Grašo Šujičanima i njihovim gostima donio je na koncertu dobru energiju, ples, veselje te stare i nove hitove. - Nikada do sada nisam pjevao u Šujici, zato se posebno veselim susretu s publikom iz ovog kraja. Obećavam dobru zabavu i feštu, pripremite se na neumorno pjevanje. Vidimo se uskoro! - poručio je Grašo prije nastupa. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije