29. kolo

Ibišević i Hertha nastavljaju briljirati u Bundesligi nakon stanke, nova blamaža Schalkea

30.05.2020.
u 19:17

Hertha je s dva pogotka stigla do treće pobjede u četvrtom meču nakon stanke, a tri boda timu iz Berlina ovaj put donijeli su Dilrosun i Piatek. Kapiten Herthe i bivši bh. reprezentativac Vedad Ibišević opet je počeo meč od prve minute, a iz igre je izašao u 64. minuti kada je Piatek ušao umjesto njega.

Hoffenheim je kao gost bio bolji od Mainza minimalnim rezultatom 1:0, a trenutak odluke desio se u 43. minuti kada je rezervist Bebou, samo šest minuta nakon što je ušao na teren, pogodio i ispostavit će se na kraju, donio tri boda svom timu.

Hoffenheim je prije pobjedničkog pogotka imao priliku i da s bijele taočke dođe u vodstvo, no Zuber nije iskoristio penal. Ermin Bičakčić je u gostujućem timu ušao u igru na poluvremenu i odigrao je čitavo drugo poluvrijeme.

Ekipa Schalkea doživjela je novu blamažu, a oni su doživjeli četvrti uzastopni poraz, ovaj put od Werdera na svom terenu rezultatom 1:0. Schalke već 11 utakmica ne zna za pobjedu i pitanje je što u ovom klubu planiraju uraditi da okrenu sezonu u svoju korist.

U posljednjem meču koji je počeo u terminu od 15:30 sati, Einctracht iz Frankfruta pobijedio je Wolfsburg s 2:1 na gostujućem terenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije