41-GODIŠNJI ZLATAN

Ibrahimović igrao s juniorima Milana: Na terenu bio i njegov sin, navijači ga zadirkuju

Niall Carson/PA Images/PIXSELL
15.02.2023.
u 20:53

Na teren bi se mogao vratiti ovog vikenda. Naime, u talijanskom prvenstvu zbog operacije koljena u tekućoj sezoni nije odigrao još nijednu utakmicu.

Ako se oko Luke Modrića (37) stalno postavljaju pitanja o mirovini, što tek reći za četiri godine starijeg Zlatana Ibrahimovića, koji i danas nosi dres talijanskog Milana. Švedski napadač još uvijek uživa u izvanrednoj karijeri, tijekom koje je igrao za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, PSG, Manchester United...

Otišao je potom za 'gušt' u SAD, potpisao za Los Angeles Galaxy, ali i dalje je bio iznad ostalih pa još jednom krenuo put Apenina. Danas je igrao u trening-utakmici seniora Rossonera koji su se susreli s juniorima, odnosno U-18 momčadi milanskog kluba. S druge strane terena našao se njegov sin Maximilian, koji je 2006. godište. 

Fotografiju s dvoboja objavio je poznati transfer-guru Fabrizio Romano, a navijači su Zlatana pomalo zadirkivali. Nasmijali su se na to što jedan 41-godišnjak igra s klincima, i više nego dvostruko mlađima od njega. 

Zbog operacije koljena, Ibrahimović ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu u Serie A, ali je u prošloj, protiv Torina, sjedio na klupi ekipe. Možda će prvi nastup upisati ovog vikenda, kada Milan kao favorit gostuje kod Monze. Prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije