PET SATI UOČI UTAKMICE

Ibrahimović pozitivan na koronu

24.09.2020.
u 15:46

To je drugi slučaj korona virusa u Milanu u manje od 24 sata. Rossoneri su jučer objavili kako je igrač Leo Duarte pozitivan na virus, a on je protiv Bologne u ponedjeljak igrao posljednjih 20 minuta...

Milan večeras od 20.30 igra protiv norveškog Bodo/Glimt u 3. pretkolu Europske lige, no na tome susretu neće biti Šveđanina Zlatana Ibrahimovića.

Samo nekoliko sati prije utakmice protiv Norvežana, talijanski mediji objavili su kako je Šveđanin pozitivan na korona virus.

brahimović će tako morati u karantenu na dva tjedna, a ranije može izaći samo ako bude negativan na sljedeća dva testa. To je drugi slučaj korona virusa u Milanu u manje od 24 sata. Rossoneri su jučer objavili kako je igrač Leo Duarte pozitivan na virus, a on je protiv Bologne u ponedjeljak igrao posljednjih 20 minuta te je bio u kontaktu s ostalim igračima i stručnim stožerom.

Još nije poznato je li dvojac imao simptome, no ostali igrači su bili negativni pa tako večerašnja utakmica uopće nije upitna.

Milan će tako večeras na San Siru igrati bez sjajnog Šveđanina koji je prije nekoliko dana zabio Bologni dva komada.

Podsjetimo, susret između talijanskog i norveškog kluba sudit će hrvatska sudačka četvorka predvođena Franom Jovićem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?