trener veleža

Ibro Rahimić podnio ostavku

05.08.2019.
u 10:04

FK Velež je priopćio da je sada već bivši trener Ibro Rahimić podnio neopozivu ostavku.

Razlog Rahimićeve ostavke su loši rezultati na početku sezone, prenosi Klix.ba

"FK Velež sa žaljenjem obavještava javnost da je trener prvog tima Ibro Rahimić podnio neopozivu ostavku. U iskrenom razgovoru on je izrazio žaljenje zbog loših rezultata na početku ove sezone te je kao moralan čin odlučio odstupiti s mjesta šefa stručnog štaba", priopćeno je iz mostarskog kluba.

Rahimić se nada da će njegov nasljednik izvući klub iz krize.

"Zahvaljujem se upravi, administraciji, igrčima te našim vjernim navijačima na trogodišnjoj suradnji koja je krunisana ovosezonskim povratkom u Premijer ligu BIH. Na moju veliku žalost, loš start te loši rezultati na početku nove sezone su utjecali na moju odluku da podnesem ostavku i pružim priliku klubu da pronađe najbolje rješenje za izlazak iz rezultatske krize", rekao je Rahimić.

Iz kluba su se zahvalili bivšem treneru.

"FK Velež se zahvaljuje Ibri Rahimiću koji je dao nemjerljiv doprinos u povratku našeg kluba u bh. elitu, te mu ovom prilikom želimo mnogo sreće i zdravlja u nastavku karijere, u uvjerenju da će ostati predani dio Veležove obitelji", dodaje se u priopćenju Veleža.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije