ABA liga

Igosi motivirani protiv Partizana

14.01.2018.
u 07:05

Košarkaši Igokee imaju veliki motiv uzvratiti beogradskom Partizanu za poraz u prvom susretu. Naime, Beograđani su tada u finišu utakmice postigli 5 poena, dok su se gostujući igrači već pozdravljali sa sucima.

Amerikanac upitan

Trener Igokee Dragan Bajić ne zna hoće li u ovom susretu moći računati na novog razigravača Dominica Artisa, koji je došao u Laktaše i odradio tri treninga s momčadi.

- Motiva za utakmicu s Partizanom imamo napretek. Svi se sjećamo prve utakmice u Beogradu i ponašanja pojedinih košarkaša beogradskog kluba koji su i na koji način postizali poene. To je bilo poniženje za Igokeu i nakon susreta smo imali dosta poziva i isprika. Pobjeda u Skoplju nam je puno značila, dala nam je na samopouzdanju, možda nije matematički, ali smo napravili veliki iskorak prema ostanku u ABA ligi, što je naš primarni cilj. Igračima sam, međutim, rekao kako ne želim osjetiti kako se netko time zadovoljio. Želim sa svojim klubom pokušati napraviti što je moguće bolji rezultat. Idemo iz utakmice u utakmicu, idemo po pobjedu, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Dobra atmosfera

Košarkaši Igokee su svjesni kakva ih atmosfera očekuje i kako će gosti opet imati podršku, ali ističu kako su željni napraviti iznenađenje i čak se vratiti u borbu za mjesto koje vodi u doigravanje.

- Partizan je, gledajući po pozicijama, kvalitetniji, ali imamo dovoljno motiva. Imamo želju odigrati što je moguće bolje, pokušat ćemo iznenaditi protivnika. Imamo mi svojih motiva i želimo im uzvratiti sportskim putem. Želimo se i publici koja redovito dolazi na naše utakmice odužiti dobrom izvedbom, mislim kako smo u dobroj formi nakon Skoplja i kako imamo svoje adute s kojima možemo zaustaviti i pobijediti Partizan – poručio je Nikola Gajić, bek Igokee. Susret se igra danas u 17 sati.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije