Transferi

Igrač Barcelone ipak popustio, Pjanić sada ima otvoren put prema Camp Nou

22.05.2020.
u 21:26

Potencijalni transfer Miralema Pjanića u Barcelonu je najveća transfer saga posljednjih nekoliko tjedana. Bh. reprezentativac silno želi napustiti Juventus i prijeći u katalonski klub, ali transfer zapinje kod klubova.  

Barca nije spremna za Pjanića platiti koliko Juve želi, dok Stara Dama ne želi tako olako pustiti 'Pirlova nasljednika'. Obje strane su se dogovorile oko zamjene igrača, a Barca je nudila jednog od trojice; Vidal, Rakitić i Melo.

Novi problem je nastao kada su spomenuti igrači odbijali prijeći u prvaka Italije. Dolaskom Frenkieja de Jonga sva trojica ne dobivaju onoliko minuta koliko bi željeli, ali odlazak iz Barce još manje žele.

No, čini se kako je najmlađi ipak popustio. Arthur Melo je prema pisanju La Gazzette dello Sport pristao na zamjenu, a trener Juventusa Maurizio Sarri također nema ništa protiv da mladi Brazilac zamijeni bh. playmakera.

Ovaj 23-godišnji Brazilac je u Barcelonu stigao 2018. godine iz Gremija za 31 milijun eura , a za Katalonce je ukupno ove sezone odigrao 23 utakmice i upisao po 4 gola i asistencije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije