Nogomet

Igrači Čelika započeli novi ciklus priprema

BiH,28.08.2015.Mostar Stadion Bijeli brijeg,  Prvetvena nogometna utakmica   Zrinjski - Celik 0-0 Photo:Stojan Lasic
16.01.2016.
u 07:00

Struka Čelika izvršila je prozivku nogometaša na koje računa u proljetnom dijelu prvenstva Premijer lige.

Od igrača na koje se računa u nastavku prvenstva na prvi sastanak nije došao jedino Džafić koji se trenutačno oporavlja od ozljede, tako da će trener Elvedin Beganović započeti pripreme sa samo 21 nogometašem.

- Momčad će u prvim danima zimskih priprema imati lakši intenzitet rada s puno testova radi provjere trenutačne forme, nakon čega krećemo s napornim radom na terenima Kamberovića polja, gradske Arene i centra Smetovi. Nama je posebno zadovoljstvo što ekipu manje-više čine nogometaši koji su nastupali u prvom dijelu sezone. Želja stručnog stožera do početka prvenstva je angažiranje i minimalno dva pojačanja, ali ako izostanu, smatram kako ova ekipa može ostvariti dobar rezultat u nastavku prvenstva, kazao je Beganović.

Osim priprema koje će obaviti u Zenici, momčad će jedan dio uraditi u Crikvenici koja je odabrana kao najpovoljnije odredište, s ponudom odigravanja nekoliko pripremnih utakmica.

Kao jedan od mogućih protivnika je momčad Rijeke, a ako se usklade termini, bit će ovo novi susret nekadašnjih rivala. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?