José je otvorio dušu

Igrači su me izdali! Ovo je neprihvatljivo

José Mourinho
15.12.2015.
u 09:43

Malo toga može vas usrećiti kad se nakon osvajanja naslova prvaka, već pola godine potom - borite za ostanak. Najbolje to zna trener Chelsea José Mourinho čija je momčad na gostovanju kod Leicestera pretrpjela deveti poraz u prvenstvu (2-1).

No ovaj put portugalski trener nije tražio previše izlika za loše izdanje njegovih. Opleo je po igračima, baš kao što je to, nakon poraza Hrvatske u Norveškog proteklog rujna, učinio tadašnji izbornik Niko Kovač.

- Leicester je zaslužio pobijediti jer je bio bolji od nas dulje razdoblje utakmice - u rukavicama je pričao Mourinho pa popustio kočnice:

- Ovo je neprihvatljivo, znam da je jedna od mojih snaga čitati igru protivnika za moje igrače, osjećam da su igrači izdali moj rad. Teško nam je zabiti golove kad imaš igrače koji nisu na najvišem nivou.

Tko je to iznevjerio Posebnog? Nije htio o imenima... Zasad.

- Prošle sezone radio sam fenomenalan posao i doveo igrače na razinu na kojoj zapravo nisu. Ove sezone to je bilo jako teško jer se neki od njih, neću reći svi jer bi to bilo nepravedno prema nekima, ne trude - jasan je bio Mourinho u razgovoru za Sky Sports.

Osim bez bodova, Mourinho je u utakmici ostao bez Edena Hazarda koji je izašao već u 31. minuti zbog ozljede. Vjeruje da je njegov potez bio opravdan, za razliku od ponašanja skupljača lopti koji su u završnici utakmice odugovlačili zbog povoljnog rezultata za "lisice":

- Oni su sramota za Premiership! - ispalio je za kraj Mourinho, kojem predstoji neizvjestan period u borbi za gornju polovicu ljestvice, ali i za vlastitu poziciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije