raspad sistema

Ima sve manje prijatelja u Realu: Pepe 'napao' Ronalda

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
04.03.2016.
u 08:15

Real Madrid iz dana u dan puni novinske stupce u Španjolskoj. I inače je tako, no nakon sramotnog ispada Cristiana Ronalda u kojem je omalovažio svoje suigrače, situacija je sve vatrenija.

I dok je Zinedine Zidane na konferenciji za novinare pokušao uvjeriti okupljene da su igrači među sobom u svlačionici riješili nesporazume, mediji u Španjolskoj izvukli su video s utakmice protiv Levantea . Real je pobijedio 3-1, no kamera koja je pratila samo Ronalda snimila je nešto što inače nemamo priliku vidjeti u Realu, prenosi 24sata.hr

Cristiano je tijekom utakmice prigovarao suigračima, mahao rukama, bezvoljno klimao glavom, svađao se, no to nije ništa neobično. Neobično je da mu je netko odgovorio. I to ne bilo tko. Bio je to Pepe , njegov reprezentativni suigrač i jedan od najboljih prijatelja.

U jednom trenutku prilikom kornera Levantea Pepe je 'poludio' na Ronaldovo nevraćanje u obranu.

- Ne možemo igrati ovako, svi se moraju vraćati u obranu - vikao je Pepe na sunarodnjaka na što je Ronaldo odbrusio da ne moraju svi biti nazad.

Kako god bilo, Ronaldo polako sve više suigrača okreće protiv sebe, a ako izgubi potporu onih koji su mu dosad pokrivali leđa, lako bi se moglo dogoditi da i napusti Santiago Bernabeu u skoroj budućnosti.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije