ISKOPALI MU

Internetom kruže izjave Ivana Rakitića o homoseksualcima

PIXSELL
13.05.2019.
u 15:20

Navijači Barcelone Rakitiću zamjeraju i to što je dan nakon bolnog ispadanja od Liverpoola otišao na slavlje u Sevillu i dijele njegov intervju iz 2012. godine

Barceloni se još nije slegnula prašina koja se podigla nakon šokantnog poraza od Liverpoola (0:4) i ispadanja iz Lige prvaka.  Katalonci su drugu godinu u nizu ispali iz najelitnijeg klupskog natjecanja i to tako što su u uzvratu ispustili prednost od tri gola razlike.  

Nakon debakla mediji i navijači žestoko su kritizirali Valverdeove igrače. Među onima koji su najviše spominjani bio je i naš Ivan Rakitić. 

Vatreni  je sa suprugom i djecom otišao na nekoliko dana u Sevillu na odmor, a španjolski mediji su objavili da su nakon što se vratio u Barcelonu na vrata pokucali najžešći navijači katalonskog kluba.

No, hrvatski reprezentativac sve je demantirao. Kaže da su ga posjetila dvojica navijača, no s poklonom u rukama.

- Dva dečka koja poznajem su došli, dali su mi svoju punu podršku. Htjeli su mi uručiti plaketu kao zahvalu za sve što sam dao klubu - rekao je Rakitić, prenose 24sata.

Navijači Barcelone Rakitiću zamjeraju i to što je dan nakon bolnog ispadanja od Liverpoola otišao na slavlje u Sevillu.

- Ja sam otac i suprug i obitelj mi je na prvom mjestu. Otišao sam u Sevillu kako bih bio s obitelji i ne žalim zbog toga. Ako me moje cure trebaju, želim odmah biti uz njih. Nisam se išao zabavljati nego biti s najbližima. U teškim trenucima obitelj je ta koja mi daje snagu. Poštujem navijače. Na terenu uvijek dajem sve od sebe, moja posvećenost klubu je maksimalna - rekao je Rakitić.

Osim toga, navijači sada na društvenim medijima dijele intervju koji je 2012. dao magazinu Offside. Rakitić je tada komentirao Fifinu kaznu pokojnom predsjedniku HNS-a Vlatku Markoviću jer je rekao da "nema šanse da gay osoba može igrati za reprezentaciju".

Hrvatski veznjak tada se je rekao:

- Poštujem homoseksualce, ali ne želim takve ljude u svlačionici. Ne bih napustio klub zbog toga jer jednako poštujem homoseksualce, debele, tamnopute ili niske ljude. No, ako je moguće, ne želim gay osobe u mom životu - rekao je tada Rakitić.

Njegovu izjavu prenijeli su i mediji poput azijskog FOX Sporta ili popularnog portala Sports JOE.

 

Komentara 1

PP
ppp
16:01 13.05.2019.

Pa šta? Je bi ti ih to trebao željeti u svlačionici?!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije