Nogomet

Iskusni Željko Đokić pojačao obrambenu liniju Borca

INNSBRUCK,AUSTRIA,07.NOV.14 - SOCCER - Sky Go Erste Liga, FC Wacker Innsbruck vs SV Horn. Image shows Zeljko Djokic (Wacker). Photo: GEPA pictures/ Andreas Pranter
10.02.2016.
u 07:00

U nogometnom klubu Borac imat će problema pred nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Banjolučani su angažirali novo pojačanje, a to je defenzivac Željko Đokić. Tijekom karijere on je nastupao za Srem Jakovo, Pobedu Prilep, Javor iz Ivanjice zatim grčki Panthrakikos, poljski Ruh, austrijski Waker i u posljednje vrijeme Novi Pazar.

Prekobrojni stranci

Borac ima čak osam stranaca, što će biti veliki problem jer samo šest nogometaša može biti u protokolu.

- Završili smo posao s Đokićem i on je novi član Borca. U idućih nekoliko dana bit će još nekih događanja, a na treneru je donijeti odluku kome će pružiti priliku, rekao je sportski direktor Branimir Tulić. Banjolučani tragaju za lijevim bekom, ali ako ne pronađu rješenje, tu poziciju pokrivat će makedonski internacionalac Filip Ristovski koji se mnogo bolje snalazi na desnom boku. Nakon povratka tima iz Hrvatske, Banjolučani će morati užurbano raditi na registraciji igrača iz inozemstva. Pojačanja koja su stigla iz klubova u BiH nisu sporna, ali u matičnom savezu još nisu registrirani stranci.

Dogovoreni ogledni susreti

Ako sva pojačanja Borca na vrijeme ne dobiju “papire”, Banjolučanima prijeti sudbina s početka sezone 2014./15. kada zbog propusta nisu mogli računati na 7 igrača. Dogovorene su i prijateljske utakmice pa će Banjolučani igrati s trećeligašem Hornom. Tijekom boravka u Medulinu Banjolučani će odigrati susret s Koprom koji je na rasporedu 13. veljače, dok su u potrazi za posljednjim rivalom tijekom boravka na hrvatskom primorju. Poslije otkazivanja susreta sa slovenskom Olimpijom, Banjolučani su otkazali i onaj s Rijekom. - Imali smo ponudu Rijeke za dogovor utakmice, ali u tom susretu igrali bismo protiv njihove druge ekipe. To nismo mogli prihvatiti i za taj termin tražimo kvalitetnijeg rivala, kaže Tulić. Generalnu probu Borac će odigrati 20. veljače protiv Tekstilca iz Dervente.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije