IŠČEKIVANJE

Ispali smo iz Lige nacija, a prijeti nam još jedan 'crni scenarij'

18.11.2018.
u 19:10

Status nositelja imat će deset najboljih reprezentacija u elitnom razredu Lige nacija, dok će dvije najgore momčadi izgubiti tu povlasticu.

Hrvatska je porazom na Wembleyu od Engleske 1:2 ispala iz Lige nacije, no s nestrpljenjem ćemo pratiti rasplet ostalih skupina jer bi mogli izgubiti status nositelja u kvalifikacijama za Euro 2020. 

Naime, status nositelja imat će deset najboljih reprezentacija u elitnom razredu Lige nacija, dok će dvije najgore momčadi izgubiti tu povlasticu.

Jedno mjesto među dvije najgore reprezentacije zauzeo je Island, dok za drugo konkuriraju Hrvatska, Njemačka i Poljska.

Vatreni su trenutno u najboljoj poziciji sa četiri boda, no i utakmicom više od Njemačke i Poljske, koje imaju jedan osvojen bod, ali bolju gol razliku od vatrenih.

Tako ćemo s nestpljenjem pratiti utakmice Njemačke protiv Nizozemske u ponedjeljak, te Portugala i Poljske u utorak.

Ukoliko Njemačka i Poljska slave, Hrvatska će izgubiti status nositelja, te završiti u drugom šeširu. Zato se treba nadati da jedna od te dvije reprezentacije neće slaviti kako bi naša reprezentacija zadržala status nositelja. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?