proročanske moći

Ispunilo se proročanstvo Blanke Vlašić, sve je točno predvidjela

13.08.2020.
u 11:41

Nikola Vlašić (22) igra sjajno u moskovskom CSKA pa nije čudo da je privukao pozornost brojnih europskih klubova. Talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport tako mu je posvetio cijelu stranicu te ga predstavio riječima "Hrvat je jedan od najpopularnijih mladih nogometaša Europe".

Talijani napominju da je za Vlašića zainteresiran Napoli te da će ga pokušati dovesti ovoga ljeta. Momčad Gennara Gattusa kreće u rekonstrukciju, a Vlašić im je prvi na listi želja. Gazzetta se prisjetila i Nikoline sestre, atletičarke Blanke Vlašić (36) koja je prije četiri godine bila u redakciji talijanskog sportskog dnevnika. Tada im je rekla nešto što se obistinilo.

"Bilo je to u travnju 2016. kada je četverostruka svjetska prvakinja te osvajačica srebrne i brončane olimpijske medalje u skoku vis posjetila naše prostorije prilikom dolaska na maraton u Milanu. Tada nas je odmah po dolasku pitala: 'Jeste li čuli za mog brata? Zove se Nikola, 18 mu je godina i igra kao veznjak za Hajduk. Probit će se na veliku scenu i postati slavniji od mene.' Četiri godine kasnije mali brat velike sestre prvotimac je reprezentacije koja je viceprvak svijeta i sprema se doći u veliki talijanski klub u transferu teškom 20 milijuna eura. Netko će biti ponosan na svoje proročanske moći i svog malog brata."

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije