ŠPANJOLSKA LIGA

Ivan Rakitić s klupe gledao Barcelonin poraz kod Levantea

Reuters/Pixsell
02.11.2019.
u 19:15

Ivan Rakitić ostao je na klupi Barcelone koja je i dalje vodeća na ljestvici s 22 boda, jednim više uz utakmicu više od drugog Reala

Španjolski nogometni prvak Barcelona doživio je neočekivani 1-3 (1-0) poraz na gostovanju kod Levantea u susretu 12. kola.

Barcelona je povela golom Messija (38-11m), no Levante je u razdoblju od 61. do 68. minute postigao čak tri pogotka kojima je preokrenuo rezultat u svoju korist. Strijelci su bili Campana (61), Borja Mayoral (63) i Radoja (68).

Ivan Rakitić ostao je na klupi Barcelone koja je i dalje vodeća na ljestvici s 22 boda, jednim više uz utakmicu više od drugog Reala iz Madrida koji od 21 sat igra protiv Betisa, dok je Levante osmi sa 17 bodova.

Ranije je i u prvom susretu klubova iz Barcelone i Valencije slavio onaj iz Valencije. Valencia je kao gost preokretom svladala Espanyol s 2-1 (0-1). Domaći su poveli preko Marca Roce (31-11m), izjednačio je Dani Parejo (69-11m), a pobjedu gostima osigurao je Maxi Gomez (80).

Deveta Valencia ima 17 bodova, dok je Espanyol pretposljednji 19. s osam.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije