čapljina

Iz Gračanice u Čapljinu najavljen je dolazak 300 navijača na odlučujuću utakmicu

03.06.2016.
u 07:00

Slučaj je htio da nogometni prvoligaši iz čapljinske općine – Čapljina i GOŠK, s obzirom na raspored, kreiraju vrh ljestvice. U tri zadnja kola oba kluba za protivnike će imati vodeći dvojac – Zvijezdu i Metaleghe, koji se bore za plasman u Premijer ligu. GOŠK je svoju “šihtu” odradio, domaćom pobjedom nad Metallegheom i porazom u Gradačcu od Zvijezde. S obzirom na snagu suparnika može se reći da je to dobar učinak. Zanimljivo, pobjedom protiv momčadi iz Jajca, Gabeljani su otvorili put Zvijezdi, koja se pozicionirala na samom vrhu. U posljednjem kolu u Gabelu stiže jedno od najugodnijih iznenađenja sezone, visočka Bosna.

- Bit će to utakmica bez pritiska, za obje momčadi. Mi smo svoj cilj – ostanak u Prvoj ligi, ispunili. Sada je na nama prvenstvo mirno privesti kraju. Naravno, nije svejedno hoćemo li biti peti ili deseti pa uspjeh za nas ima svoju natjecateljsku težinu. Inače, osobno sam zadovoljan učinkom momčadi i rezultatima koje je postigla, a pobjeda za kraj bila bi kruna sezone, mišljenja je Tomislav Raguž, trener Gabeljana.

Za razliku od Gabele, gdje se u miru očekuje kraj sezone, u Bjelavama vrije. Kako i ne bi kada je iz Gračanice najavljen dolazak četiri autobusa i tridesetak osobnih i kombi-vozila s navijačima.

- Najavljen je dolazak oko 300 gostujućih navijača. Očekuje se bar toliko domaćih iako utakmica za Čapljinu nema ni približnu težinu kao za goste. Nadamo se lijepom vremenu, punom stadionu i pravom spektaklu. Poduzimamo mjere da sve protekne u najboljem redu. U tekućem prvenstvu doma nismo poraženi od prvog kola i utakmice protiv Bosne, nadamo se da će tako i ostati, naglašava Damir Obad, sportski direktor Čapljine.

Dakle, Čapljina, odnosno stadion Bjelave, bit će u subotu u žiži pozornosti ljubitelja nogometa u Federaciji BiH pa i šire. Da sačuva prvo mjesto, Zvijezdi, koja trenutačno ima bod prednosti, treba pobjeda dok Čapljinci nemaju pritiska. Ustvari za njih će pritisak biti veći broj menadžera koji su najavili dolazak na utakmicu kako bi na djelu vidjeli neke njima zanimljive igrače.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije