Reprezentacija BiH

Izbornik Baždarević daje priliku i nogometašima iz Premijer lige

10.03.2016.
u 09:00

Haris Duljević, kapetan FK Sarajevo, i Daniel Graovac, stoper Zrinjskog, sigurno će se naći na popisu izbornika nogometne reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića za prijateljske utakmice protiv Luksemburga i Švicarske, koje se igraju krajem mjeseca.

Uz to, Baždarević razmišlja o još nekoliko imena iz Premijer lige BiH, pa je na širi popis stavio i Aleksandra Kosorića, kapetana Željezničara, zatim Almira Bekića, lijevog bočnog igrača koševskog kluba, te Daniela Kožulja iz Širokog Brijega i Elvisa Sarića.

Konačan popis nogometaša na koje računa u spomenutim utakmicama, izbornik našeg tima objavit će u ponedjeljak, nakon što razgovara s nekoliko reprezentativaca, koji se možda neće naći na popisu. Naime, želja Baždarevića je da u susretu protiv Luksemburga priliku za dokazivanje da nekolicini igrača iz Premijer lige BiH, ali i onim nogometašima koji do sada nisu imali značajnu minutažu.

Tako bi priliku za igru mogli dobiti i Muhamed Bešić, Tino Sven Sušić, Milan Đurić, Rade Krunić, Sanjin Prcić, Anel Hadžić i drugi koji se žele nametnuti izborniku, dok će protiv Švicarske igrati vjerojatno najjača ekipa s Džekom, Pjanićem i Begovićem.

Na popisu bi mogao biti i napadač praške Sparte Muris Mešanović, što znači da će nekolicina provjerenih igrača ovaj put ostati bez poziva, s obzirom na to da je Baždarević odlučio za mečeve protiv Luksemburga i Švicarske pozvati ukupno 22 igrača. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije