Ne tražimo izgovore

Izbornik Lojo nakon uvjerljivog poraza: Bili smo neprepoznatljivi

22.09.2022.
u 08:01

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je težak poraz od Portorika na otvaranju Svjetskog prvenstva rezultatom 82:58, a izbornik Goran Lojo nakon utakmice je rekao da je naša igra bila neprepoznatljiva i da vjeruje kako će u narednim mečevima to izgledati bolje.

Već nakon prvih 10 minuta naš tim je imao zaostatak od 15 poena i nakon toga nikako nismo uspjevali ući u ritam dobre obrane i učinkovitosti u napadu, a kao što je i sam izbornik Lojo rekao, na ovom nivou teško je bez toga praviti razliku.

"Čestitam Portoriku na pobjedi, imali su veći fokus danas i igrali su s većom energijom od nas. Ušli smo jako loše u meč, posebno u prvoj četvrtini, a kasnije je teško na ovom nivou stići razliku. Imali smo neke probleme, Jones nam se tek jučer priključila, došla je prije 15 sati i bila je jako umorna, ali ne tražimo nikakve izgovore", rekao je Lojo pa nastavio:

"Danas smo bili neprepoznatljivi i uradit ćemo sve da pregledamo ovu utakmicu, analiziramo je, vidimo pogreške i budemo bolji u narednim mečevima. Portoriku smo dopustili previše otvorenih šuteva, previše drugih šansi..."

Bh. košarkašica Matea Tavić također je dala svoje viđenje meča.

"Čestitam Portoriku, a kao što je izbornik rekao, ušle smo loše u utakmicu i to nije bila naša prepoznatljiva igra. Sutra nas već očekuje nova utakmica, nemamo previše vremena da se osvrćemo na današnju i vidjet ćemo kako će to protiv Kine izgledati", smatra Tavić.

Naredni meč košarkašice BiH igraju u petak u 6:30 sati protiv Kine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije