SNAŽNE RIJEČI

Iznenađeni? Ovako je 2012. o Messiju pisao novi trener Reala

Reuters/Pixsell
30.10.2018.
u 13:30

Solari se o Messiju ponovno oglasio 2016. kada je već bio u trener u mlađim kategorijama Reala.

Julen Lopetegui smijenjen s klupe Reala! Sada već bivšem treneru kraljeva presudio je težak 1:5 poraz na Nou Campu od Barcelone. 

Na klupi će ga naslijediti trener druge momčadi Reala Santiago Solari.

Prije negoli je postao trener Castille, Argentinac je bio kolumnist jednih novina u kojem je biranim riječima pričao o najvećoj zvijezdi Barcelone i svom sunarodnjaku Lionelu Messiju.

- Messijevi golovi djeluju kao potresi, gromovi i hurikani, atmosferski su fenomen. Svaki put kada Messi dobije loptu zemlja se trese, svi ušute, a protivnički treneri spuštaju glave i stavljaju ruke u džepove, baš  kao netko tko je vidio munju i čega grom. Sve zatreperi na nekoliko sekundi i onda se čuje udar - napisao je Solari kada je Messi osvojio četvrtu Zlatnu loptu 2012. godine.

- Razlika između Messija i Cristiana Ronalda je nagrada Zlatna lopta. Cristiano je najbolji igrač na svijetu, jer Messi igra drugi sport.

- Nevjerojatna stvar o Messiju je ta stabilnost posljednjih četiri ili pet godina, to je nešto neljudsko - zaključio je tada.

Solari se o Messiju ponovno oglasio 2016. kada je već bio u trener u mlađim kategorijama Reala.

- Messi je obilježio jednu eru, nažalost po nas, u Barceloni. Volio bih da je bio ovdje u Realu. Mi uvijek želimo imati najbolje igrače, ali nažalost nismo mogli imati Messija, iako imamo sjajne igrače.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije