Proslavio s kćerkom

Ja Morant prvi košarkaš Grizzliesa nakon Gasola koji je postao rookie godine u NBA ligi

04.09.2020.
u 12:26

Morant koji je bio drugi izbor NBA drafta 2019. godine sakupio je 498 bodova i uvjerljivo je pobijedio Miamijevog Kendricka Nunna koji je skupio 204 boda. Treći je bio Zion Williamson sa 140 osvojenih bodova.

"Čovječe, ovo je blagoslov. Definitivno sam počašćen. Svakog dana ulažem mnogo truda. Ovo putovanje je bilo teško, ali na kraju se sve isplati. Volio bih znati tko me od glasača nije stavio na prvo mjesto, jer mi to daje dodatni motiv da budem još bolji", rekao je Morant.

Morant je tek drugi košarkaš Grizzliesa koji je osvojio nagradu za rookieja godine. Prva je otišla u ruke Pau Gasola u sezoni 2001/2002. Morant je ove sezone predvodio rookije po broju postignutih poena (17.8 u prosjeku) i po broju asistencija (7.3 u prosjeku).

Morant je znao i proslaviti osvajanje nagrade za rookieja godine u NBA ligi, a na društvenoj mreži Twitter objavio je kako pleše s kćerkom.

Ključne riječi
nba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije