Klopp:

Ja nisam David Copperfield, ali ne sumnjam u svoje trenerske kvalitete

Jürgen Klopp
13.02.2016.
u 14:00

Nikada nisam birao posao. Prvi su mi posao dali u Mainzu jer im je to bilo bolje nego da su me držali kao igrača!, rekao je Jürgen Klopp

Nakon poraza od Slavena Bilića i West Hame te ispadanja iz FA kupa, Liverpool u nedjelju  igra s posljednjeplasiranom momčadi prvenstva, Aston Villom.  Redsi su u 2016. godini uzeli samo pet od mogućih 18 bodova.

"Bilo je tu i nekoliko lakših poslova, ali nisam takav tip. Uvijek sam spreman za pravi posao u pravoj situaciji, posao u kojem mogu napraviti razliku. Za promjenu je potrebno vrijeme. Liverpool ne proživljava najlakše trenutke, ali nisam iznenađen," poručio je Guardianu trener Liverpoola Jürgen Klopp uoči nedjeljne utakmice i nastavio:

"Nekoliko stvari nije štimalo - inače ne bi promijenili trenera - ona imate reprezentativne pauze, ozljede, nove ozljede pa zbog toga drugi igrači moraju igrati. Ja nisam David Copperfield. Ne radi se samo o tome da treba nešto promijeniti i da će sve biti OK. Potrebno je raditi, osjećam da sam na pravom mjestu."

"Naravno da sam razočaran zbog nekoliko rezultata i nastupa, ali sam isto tako i pozitivnoiznenađen s nekim nastupima. Igrači su mi pokazali što je sve moguće, ponekad zajedno, a ponekad pojedinačno."

"Da je tako jednostavno, svatko bi to mogao raditi. To je potpuno jasno. Nikada nisam birao posao. Prvi su mi posao dali u Mainzu jer im je to bilo bolje nego da su me držali kao igrača! Dovoljno sam snažan da izdržim pritisak oko sebe, nimalo ne sumnjam u svoje trenerske kvalitete. Znam sve o utakmici i o važnosti zajedničkog rada. I to je sve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije