Lujo Ilić

“Jajčani su nam nudili novac za bodove”

28.05.2016.
u 10:00

Realno je da odluka o prvaku i premijerligašu padne tek u 30., zadnjem kolu, nakon što je sve “zakuhao” Gošk u srijedu pobjedom protiv Metalleghea.

“Uvijek igramo pošteno”

- Uvijek igramo pošteno, pa smo igrali i protiv Jajčana koji su nam ponudili novac da im pustimo bodove. E, nismo pristali, bahata ponuda Jačana nas je samo razljutila. Igrači su ginuli za pobjedu, rekao nam je Lujo Ilić, sportski direktor Goška i dodao “da bi malo klubova u ligi odbilo ono što su njima ponudili iz Metalleghea. Potvrdio je i priču da je njegova momčad prihvatila novčanu nagradu od Zvijezde “da se jače založi protiv Metalleghea”:

- Zašto ne bi, to nije zabranjeno. I Real je stimulirao Granadu protiv Barcelone s milijun eura. Meni su skinuli suspenziju koju sam dobio nakon “najveće krađe u povijesti nogometa u BiH”, kada su lani suci nas pokrali i pogurali Mladost...

Nema ponude iz Jajca

A ako vam danas Jajčani ponude stimulaciju protiv Zvijezde, hoćete li je prihvatiti?

- Bismo, ali te ponude iz Jajca nema. Mi ne putujemo dan ranije u Gradačac na izlet, želimo ostati neporaženi. Ali, nekompletni smo. Mace je dobio crveni karton protiv Metalleghea, Džajić, Zečević i Dodig ozlijeđeni su. Dodig ipak putuje. Kaže da ne može igrati, ali morat će stisnuti zube. Momčad je mlada, ali karakterna, mi se nikad ne predajemo, rekao nam je Ilić.

Gošk možda opet zamrsi borbu za naslov. Čapljina je u sličnoj prigodi, jer gostuje kod Metalleghea, a u 30. će kolu ugostiti Zvijezdu (Metalleghe igra u Goraždu). Ostali susreti nemaju rezultatsku važnost, igrat će se za prestiž. Zna se da Sloga, Branitelj i Podgrmeč ispadaju.

Ostali parovi: Podgrmeč – Branitelj, Rudar – Orašje, Jedinstvo – Sloga, Radnički – Bratstvo, Novi Travnik – Goražde i Bosna – Budućnost. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije