KAKVA PODVALA

Je li ovo najveća transfer prevara ikada?

FKPanevėžys
03.02.2018.
u 09:26

- Ako nekad odlučite ići pogledati Lazio u Rimu, samo mene nazovite i sredim vam karte preko njega - hvalio se Panza.

Litavski drugoligaš Panevežys nije skrivao oduševljenje kada su doveli 25-godišnjeg Angolca s francuskom putovnicom Barkleya Miguela Panza. 

Bili su uvjereni da su doveli igrača koji je u 36 nastupa u od 2010. do 2012. za engleskog prvoligaša QPR zabio 45 golova. Nakon toga je Panzo igrao za francuske niželigaše do 2016. kada seli u Švedsku. Litavcima nije bilo niti sporno što je nakon sjajne sezone u engleskom prvoligašu završio u francuskim niželigašima. 

Boravak u QPR-u ispao je kao velika izmišljotina jer ovaj Angolac za engleskog prvoligaša nikad zaigrao, već je na Otoku igrao za izvjesni Woking FC. 

Panzo je po dolasku u Panevežys dao i intervju za klupske stranice na kojem se pohvalio prijateljstvom s igračem Lazija Bastosem.

- Znate, dobar sam prijatelj s Bastosem iz Lazija, ako nekad odlučite ići pogledati Lazio u Rimu, samo mene nazovite i sredim vam karte preko njega - hvalio se Panza.

Ubrzo nakon što ova priča postala viralni hit, iz Panzine biografije na Wikipediji nestala je informacija da je igrao za QPR. No, novi klub je našao...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije